Dr. Poelsstraat 20
6411 HH Heerlen
06 51082666
mailK
Alt image
Stacks Image p357_n5
Alt image
klokken_Klinker
OPENINGSTIJDEN
donderdag 20.00 - 02.00
vrijdag 20.00 - 03.00
zaterdag 20.00 - 03.00
zondag 20.00 - 02.00
Alt image
met PIN betalen bij De Klinker
FOTO EXPOSITIE JOHN VAN ESSEL
Vanaf zaterdag 6 april is er een nieuwe (foto)expositie te zien in café De Klinker met werk van John van Essel.
  • Erwin Vogels
    Autodidakt kunstenaar, komt uit een kunstenaarsfamilie. Het Art Brut werk ontstaat uit voornamelijk natuurlijke materialen die veelal op straat te vinden zijn. Van o.a. oud ijzer, hout en leer creëert Erwin een diversiteit aan sferen in zijn objecten, schilderijen, pop art en collages.
    Stacks Image 523
  • Sjon Mobers
    Multidisciplinair kunstenaar en grafisch-vormgever maakt naast schilderijen ook objecten, en is regelmatig op het podium als presentator en/of dj te vinden. Zijn huidige vrije werk staat in schril contrast tot zijn grafische werk en kun je omschrijven als Action-Painting, nu en dan gecombineerd met collage. Een aantal werken is ingelijst in lijsten van karton, die de het werk een extra dimensie geven. De lijsten zijn gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Marc Drenth.
    Stacks Image 531
Café De Klinker is in Heerlen en omstreken algemeen bekend als hèt muziekcafé met vele muziekstijlen, maar toch vooral rock, pop, alternative, underground èn diverse dance stijlen. Het is de plek waar je verrassende bandjes ziet optreden, kunt dansen op de muziek van bijzondere dj's; kortom een (kleinschalig) podium voor moderne muziek!
Café De Klinker biedt ruimte aan allerlei vormen van kunst, cultuur en muziek. Wil jij exposeren?, optreden met je band?, een dj-set neerzetten?, een try out doen voor vrienden en bekenden? Kom langs en praat met Paul om je plan realiteit te laten worden. Café De Klinker is een laagdrempelig podium voor alle vormen van kunst en cultuur.
 Drop Images Here 

Stacks Image 480
Stacks Image 484
Stacks Image 482
Stacks Image 488
Stacks Image 490
Stacks Image 492